weerbaarheid

Weerbaarheidstraining

Weerbare kinderen zijn minder kwetsbaar voor allerlei vormen van ongewenst gedrag. Denk aan intimidatie, seksueel grensoverschrijdend gedrag, agressie, geweld en pesten.
De weerbaarheidstraining van Optima Forma leert kinderen hun kracht te ervaren en op te komen voor zichzelf. Hierdoor kunnen ze beter omgaan met lastige of vervelende situaties zoals gepest worden. Daarnaast leert de training om meer eigenheid en zelfwaardering te ontwikkelen en grenzen te stellen.
Optima Forma maakt gebruik van psychofysieke trainingen zoals de methodieken Rots & Water en Macht over Kracht. De weerbaarheidstraining wordt zowel individueel als in groepsvorm aangeboden.

PMT valt onder de aanvullende zorgverzekering alternatieve zorg. Wij beschikken over een een AGB code alternatieve zorg. Er is een mogelijkheid dat de training geheel of gedeeltelijk vergoed wordt door de zorgverzekering. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekering. 

Voordeel voor jou als mens

Natuurlijk wil je dat je kind goed in zijn vel zit. Helaas is het niet vanzelfsprekend dat je kind voldoende weerbaar is voor wereld van vandaag. Help hem een handje en vraag de weerbaarheidstraining aan.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de weerbaarheidstraining van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Neem contact met ons op