Verzuimbedeleiding

Uit balans raken en even niet goed functioneren is heel menselijk. Het kan je overkomen. Maar de manier waarop je ermee omgaat is een bewuste keuze. Daarom biedt Optima Forma professionele verzuimbegeleiding. Ons gezamenlijk doel? De arbeidsongeschikte werknemer zodanig vitaliseren dat hij/zij zich weer snel goed voelt en lekker in zijn/haar vel zit. En dus ook weer aan het werk kan. Dankzij snelle interventie (binnen 48 uur!) en een degelijk advies.

Voordeel voor bedrijven/organisaties

Ziekteverzuim is een kostenpost met een enorme impact op het budget. En dat niet alleen. Afwezigheid van een arbeidsongeschikte werknemer doet ook iets met het team, kan demotiveren. Terwijl u juist graag een daadkrachtig team heeft, dat werkt vanuit eigen kracht en verantwoordelijkheid.
De multidisciplinaire verzuimbegeleiding van Optima Forma heeft zich bewezen: de terugkeer van de medewerker naar de werkvloer verloopt aanzienlijk sneller.

Wist je dat…?

Uit onderzoek is gebleken dat werknemers die zich even uit balans voelen er veel meer baat bij hebben als zij zo lang mogelijk op het werk blijven (en dus niet thuis gaat zitten).
De helende factor zit ‘m in het contact en de aansluiting met collega’s en de dynamiek van de werkomgeving.

Samenwerking

Sinds kort zijn wij de samenwerking aangegaan met HR Servicedesk!
Ons gezamenlijke pakket waarin we een A-Z dienstverlening bieden, zorgt ervoor dat u uw contract met de arbodienst kunt opzeggen.
-Scherpe tarieven, efficiënt en kostenbesparend
-Compleet ontzorgen op alle vlakken
-Multidisciplinaire aanpak
-Snelle interventie (binnen 48 uur!)

Door deze samenwerking en de multidisciplinaire aanpak van verzuim kunnen wij ons uniek noemen in ons vakgebied en gaan wij verder dan arbodiensten!

Logo HR Servicedesk

Wil je meer informatie over de verzuimbegeleiding van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Neem contact met ons op