Werken bij ons / Stage bij ons

Optima Forma is het vitaliteitsbedrijf bij uitstek. Wij brengen mensen in beweging door onze holistische, multidisciplinaire benadering. Door de multidisciplinaire aanpak van onze programma’s, maakt het dat we het beste uit de mens wordt gehaald. Door het aanbieden van een breed scala aan programma’s, producten/diensten en begeleidingsmogelijkheden in een multidisciplinaire setting waar resultaatgericht, klantgericht en professionaliteit als waarden (uit)gedragen worden.

Belangrijke en passende eigenschappen

Klantgericht

Mondeling communicatief, luisteren, informatie analyse, aanpassings- vermogen, zelfvertrouwen, flexibel en ondernemend.

Resultaatgericht

Plannen, organiseren, prestatie gemotiveerd, beheersing operatie, initiatief nemen, pro actief.

Professioneel

Motiverend, hoge mate van organisatie sensitiviteit, ondernemend, betrokken, collegiaal, integer, zelfkennis, zelfontwikkeling.

Door het unieke concept van Optima Forma is het een andere manier van werken. Door de multidisciplinaire inzet van programma’s, producten en projecten wordt er in teams gewerkt waar meerdere disciplines samen werken om tot een optimaal rendement en resultaat te komen. Je bent niet alleen de vakinhoudelijke professional die curatief kan werken, maar adviseert en informeert de klant over de mogelijkheden die Optima Forma biedt. Waar Optima Forma voor staat is een werkwijze die uiteindelijk gericht is op preventie. Dit schept een mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid die tot uiting komt in de manier van werken.

Vanuit onze vestigingen motiveren wij mensen om vanuit onze holistische visie persoonlijke wensen en doelen optimaal te bereiken. We streven naar persoonlijke aandacht, kwaliteit en een goed gevarieerd aanbod. Hierbij staan plezier, professionaliteit, het op je gemak voelen en het samen op pad gaan bij ons centraal.

 

Openstaande vacatures: 

Per direct zijn wij op zoek naar een groepslesinstructeur voor onze vestiging Apeldoorn ; Vacature Groepslesinstructeur

Per direct zijn wij op zoek naar een BewegingsDeskunidge voor onze vestiging Emmeloord ; Vacature BewegingsDeskundige

Per direct zijn wij op zoek naar groepslesinstructeurs; Vacature Groepslesinstructeur

Per direct zijn wij opzoek naar een BewegingsAdviesDeskundige(kinderfysiotherapeutisch geschoold) voor de vestiging Emmeloord ; Vacature BewegingsAdviesDeskundige

Per direct zijn wij opzoek naar een BewegingsAdviesDeskundige(fysiotherapeutisch geschoold) voor de vestiging Emmeloord ; Vacature BewegingsAdviesDeskundige

Per direct zijn wij opzoek naar een Judoinstructeur / Judoleraar voor de vestiging Emmeloord; Vacature Judoinstructeur