SkiVitaal

Spierpijn, blessures of een slechte conditie kunnen je skivakantie behoorlijk bederven. Breng je jezelf vooraf in een goede fysieke conditie, dan voorkom je veel problemen tijdens of na je wintersport.
SkiVitaal van Optima Forma helpt je voor te bereiden op het skiën. Door de regelmaat, de correcte uitvoering van de oefeningen en de motiverende begeleiding, verbetert het uithoudingsvermogen en de conditie vaak op korte tijd al behoorlijk. Je gaat heel gericht aan de slag met de spieren die je bij het skiën het meest gebruikt. Hierdoor bouw je extra spierkracht op, erg handig op de hellingen! Bovendien heb je hierdoor aanzienlijk minder kans op spierpijn en blessures.

Voordeel voor bedrijven /organisaties

Veel bedrijven organiseren jaarlijks een sportief teambuildingsuitje naar de sneeuw. Erg leuk natuurlijk, maar niet als medewerkers daar blessures oplopen. Vaak is de oorzaak van de blessures een voldoende voorbereiding en fysieke conditie. Dat kan beter!
Als goede werkgevers wilt u natuurlijk bijdragen aan de vitaliteit van uw medewerkers. Optima Forma helpt hierbij en adviseert graag over de mogelijkheden van bewegen op de werkplek of bedrijfsfitness.
Wilt u met het hele team of bedrijf naar de wintersport ? Dan zorgen wij ervoor dat uw medewerkers in de best mogelijke conditie zijn om blessures te helpen voorkomen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over SkiVitaal van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Neem contact met ons op