Puber Counseling

Herken je dat? Slaande deuren, geschreeuw, meningsverschillen over normen , waarden en conflicten die elk moment dreigen te escaleren tot ongekende - en ongewenste! - hoogtes.
Jongeren die bezig zijn met het ontwikkelen van hun identiteit, weten vaak niet goed in welke richting ze willen bewegen. Ze zijn onzeker, hebben concentratieproblemen en emoties kunnen hoog oplopen. Mede veroorzaakt door een volledig op hol geslagen hormoonhuishouding. De hersen van jongeren zijn nog niet volledig ontwikkeld, waardoor ze soms eerst doen en dan pas denken. Puber counseling van Optima Forma geeft de puber inzicht in zijn eigen gedrag en leert ermee om te gaan.

Voordeel voor jou als mens

Heb je het gevoel het contact met je kind af en toe te verliezen? Hebben jullie vaak meningsverschillen in huis door allerlei opvoedkundige zaken, die je zelf toch heel redelijk vindt? Help je kind dan met puber counseling. Het geeft hem inzicht in zichzelf en zijn gedrag. Grote kans dat er meer wederzijds begrip ontstaat. En dat het weer leuk wordt in huis, wel zo fijn voor iedereen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Puber counseling van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Deze bijpassende programma's zijn er beschikbaar

Neem contact met ons op