Psychologische begeleiding

Er is iets aan de hand, het leven is niet meer vanzelfsprekend of je worstelt met lastige levensvraagstukken. Je emotionele/psychische gesteldheid maakt het je niet makkelijk. En het drukt een stempel op je privéleven en je werk.
De psycholoog van Optima Forma geeft inzichten en antwoorden. Hij begeleidt, adviseert en ondersteunt bij individuele en organisatieprocessen. De begeleiding kan variëren van incidenteel ondersteunend contact, tot een meer intensieve behandeling. De behandeling is specifiek op de klacht gericht en kortdurend van aard. Werkopdrachten vormen mogelijk een onderdeel van de therapie.

Voordelen voor jou als mens

Heb je last van angsten, fobieën, depressieve klachten, relatie problemen, omgang met anderen of problemen in de werksituatie? Dan is het hoog tijd dat er iets gebeurt! Neem de regie in eigen handen en vraag professionele hulp van een psycholoog. Het is nu eenmaal erg lastig om hier zelf uit te komen.
Na één of meerdere gesprekken geeft de psycholoog aan welke soort begeleiding of coaching geschikt is voor jouw klacht(en).

Meer weten?

Wil je meer informatie over de psychologische begeleiding van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Deze bijpassende programma's zijn er beschikbaar

Neem contact met ons op