Psychologische begeleiding

Er is iets aan de hand, het leven is niet meer vanzelfsprekend of je worstelt met lastige levensvraagstukken. Je emotionele/psychische gesteldheid maakt het je niet makkelijk. En het drukt een stempel op je privéleven en je werk.
De (A&O)psycholoog van Optima Forma geeft inzichten en antwoorden. Hij begeleidt, adviseert en ondersteunt bij individuele en organisatieprocessen. De begeleiding kan variëren van incidenteel ondersteunend contact, tot een meer intensieve behandeling. De behandeling is specifiek op de klacht gericht en kortdurend van aard. Werkopdrachten vormen mogelijk een onderdeel van de therapie.

Voordelen voor bedrijven/organisaties

Welke invloed heeft het werk of de organisatie op het gedrag van de werknemer? Hoe liggen de onderlinge verhoudingen en de verhouding tussen werknemer en organisatie? Hoe verhoudt een werknemer zich tot de groep? En, heeft dit alles invloed op de werkprestaties?
Herkent u deze vragen, ga dan eens in gesprek met de (arbeids)psycholoog van Optima Forma, hij is gespecialiseerd in arbeids- en/of organisatiepsychologie. Hij richt zich op zowel de individuele werknemer als op de organisatie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de psychologische begeleiding van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Deze bijpassende programma's voor bedrijven zijn er beschikbaar

Neem contact met ons op