PijnVitaal

Pijn is lastig en vervelend. Het beïnvloedt je leven, je werk, je humeur en ga zo maar door. Het confronteert je voortdurend met belemmeringen. Pijnklachten hebben allerlei gevolgen voor het leven én voor het bewegingspatroon. PijnVitaal van Optima Forma leert (anders) om te gaan met pijn. Wij kunnen weinig tot niets doen aan de pijn maar wél aan de wijze waarop de pijn je leven beïnvloedt.

Werkwijze

Aan de hand van verschillende modellen, inzicht in de pijnfunctie, de factoren die hier een rol in spelen, de manieren om hiermee om te gaan en de invloed die dit heeft, nemen we je mee in de wereld van pijnbeleving. Naast de theorie is er veel aandacht voor de praktische uitvoering zoals bijvoorbeeld fysieke training, ontspanning en huiswerkopdrachten. Optima Forma heeft zeer bijzondere resultaten geboekt met dit programma.

Voordelen voor bedrijven/organisaties

Pijnklachten bij een werknemer kunnen veel effect hebben op zijn werkprestaties. Voor zowel werknemer als werkgever een onwenselijke situatie. PijnVitaal helpt de medewerker de pijn te beheersen door er anders naar te kijken en mee om te gaan.

Meer weten?

Wil je meer informatie over PijnVitaal van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Neem contact met ons op