Personal Training

Vind jij het ook lastig om jouw doelen te bereiken en vooral ook vast te houden? Mis je een stok achter de deur en heb je hulp nodig bij een gezond eetpatroon? Bij Optima Forma bieden we personal trainingen aan met een op jou afgestemd plan naast jouw 'drukke' baan.

Het werken met een Personal Trainer staat garant voor veel persoonlijke aandacht en trainen met effect! De training is volledig op jouw lichaam en wensen afgestemd. Onze gecertificeerde personal trainers staat klaar om samen met jou, jouw doel te bereiken.
Personal training van Optima Forma is vooral bedoeld om fitter, energieker en sterker te worden. Waardoor je meer energie hebt om bergen werk te verzetten of urenlang plezier te maken. Je uithoudingsvermogen kan het allemaal aan.

Leef je al gezond, dan kan een Personal training nét dat beetje extra geven om je doel te bereiken of de lat nóg hoger te leggen! Het uitgangspunt ligt bij het zoeken naar de juiste balans.

Sport je liever samen? Kies dan voor een DUO personal training. Samen met jouw sportmaatje, collega, buurman of vriend ga jij met behulp van ons jouw doel behalen!

Personal Training bij

Wat kun je van ons verwachten?

Na een uitgebreide intake gaan we een schema voor jou opstellen waarin we zorgen dat jouw doelstellingen behaald worden. Onze gecertificeerde proffesionals geven je 1 op 1 begeleiding en zorgen dat je met de juiste houding de oefeningen correct uitvoert.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over de Personal training van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.


Deze bijpassende programma's zijn er beschikbaar

Neem contact met ons op