ONZE MISSIE

Optima Forma vitaliseert mensen en organisaties. We helpen dromen waar te maken door te denken & doen in mogelijkheden. We brengen mensen weer in beweging en zetten hen weer in hun kracht. Zodat ze zich weer optimaal voelen en doen wat ze het liefste doen: het leven léven!

  • Optima Forma als inspirator Met een sterk besef van maatschappelijke verantwoordelijkheid, beoogt Optima Forma iedereen te laten participeren in onze samenleving. Verander je kijk op de wereld, het verandert je leven.
  • Optima Forma als sturende organisator Optima Forma biedt mensen de ruimte tot zelfontplooiing en zelfregie door fysiek , sociaal, emotioneel en mentaal in beweging te komen. Daag jezelf uit om het onmogelijke te doen.
  • Optima Forma als lerende organisatie Optima Forma gelooft dat ieder mens zowel leraar als leerling kan zijn. En handelt daarnaar. Als er een manier is om iets beter te doen, gebruik die dan.
  • Optima Forma als levende organisatie Om de vitaliteit van de mens te optimaliseren zet Optima Forma specifieke programma’s en activiteiten in. Het leven wordt steeds meer topsport.
  • Optima Forma in balans Alles is veranderlijk en staat met elkaar in verbinding. Veranderingen schudden wakker, geven dynamiek, maar kunnen ook doen wankelen. Optima Forma ondersteunt jou de balans te vinden. En te behouden. De weg naar succes begint met een eerste stap.

ONZE VISIE

Optima Forma brengt de mens in al zijn vijf leefgebieden - gezondheid, leefomgeving, familie, werk en maatschappij - in beweging. Voorwaarde voor het optimaliseren van de vitaliteit, de levenskracht. Toepassen van de juiste kennis, vaardigheden en houding op het juiste moment. Dat is wat Optima Forma doet. Door de multidisciplinaire aanpak en een brede kijk op een hulpvraag, bieden we effectieve en klantgerichte oplossingen. Waarbij we van de mens zelf natuurlijk alle medewerking verwachten. Zelf verantwoordelijkheid willen nemen, daar gaat het om.
Het resultaat? Meer meer plezier in je leven en de moed om altijd in je eigen kracht te staan.