BEWEGEN WERD LEVEN

Leven is bewegen. Op alle fronten.

Met die overtuiging richtte Harold Kooij zo´n twaalf jaar geleden het vitaliteitsbedrijf Optima Forma op. Als voormalig judoka had hij de wil om te winnen. Hij leerde na een val weer sterker op te staan en vanuit eigen kracht verder te komen.
Hoewel zijn tijd op de judomat inmiddels ver achter hem ligt, leeft Harold Kooij vandaag de dag nog ieder moment als die topsporter. Zijn mentaliteit is een doel voor het hele leven geworden. Een levensdoel dat hij iedereen van harte gunt en dat hij met ieder ander wil delen.

Inmiddels leidt hij een veelzijdig team van enthousiaste medewerkers, die ieder vanuit hun eigen ervaring en discipline intensief, met elkaar samenwerken.
Samen helpen zij mensen om zelf de juiste stappen te zetten en vanuit hun eigen kracht en talent verder te komen.

Want bewegen is meer dan sport alleen. Bewegen is leven.

 

GESCHIEDENIS VAN ONS LOGO

Het logo van Optima Forma bestaat uit een tangram. De tangram delen symboliseren interdisciplinariteit. Alle deeltjes samen vormen een optimale vorm.
Aangezien er altijd beweging is, is het losse hoekje de spanning die hier altijd mee te maken heeft. Er is voortdurend een proces om in een optimale vorm te blijven of om tot de optimale vorm te komen. De totale vorm staat ook voor een zeer oude vorm (spelletje) met een holistisch karakter.

Vele generaties en volkeren hebben dit gespeeld en wordt nog gespeeld.

tangram

Een tangram is een Chinese puzzel bestaande uit 7 stukjes, er is altijd een manier om de optimale vorm te vinden.