Optimaal in balans

De ziekte kanker heeft vaak grote gevolgen. Tijdens en na de behandeling van de kanker krijgt de kankerpatiënt vaak last van allerlei klachten, zoals verminderde conditie, vermoeidheid, pijn, lymfoedeem, neerslachtigheid, angst of onzekerheid. Optimaal in balans helpt kankerpatiënten dergelijke klachten te verminderen en hun conditie en het dagelijks functioneren te verbeteren.

Voordelen voor jou als mens

Ben je herstellende van kanker? Heb je een onzekere, vervelende en vooral vermoeiende periode achter de rug? En wil je heel graag weer vitaal worden en de toekomst zonnig tegemoet zien?

Optimaal in Balans helpt je je leven weer op orde te krijgen. Je leert omgaan met angst en spanning, het her- en erkennen van je grenzen en het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen.

De opzet van het programma is jou weer in je kracht te zetten en de eerste stappen te zetten in de opbouw van conditie en kracht gerelateerd aan het dagelijks leven maar ook aan je werk. Als (ex-)kankerpatiënt blijf je misschien graag aan het werk, als een volwaardige collega. Na of al tijdens de behandeling. Samen met jou en je werkgever kijken we welke mogelijkheden er zijn om aan het werk te blijven of terug te komen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Optimaal in balans van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Neem contact met ons op