nieuwsbericht

Wij zijn begin van dit jaar al begonnen ons 15 jarig bestaan te vieren. Samen hebben wij met het gehele team op een leuke, gezellige en feestelijke manier een Djembe workshop mogen beleven. Samen met een uitgebreide High-Tea zijn wij het jaar goed ingegaan.

Vlak na deze feestelijke gebeurtenis heeft Optima Forma helaas haar deuren moeten sluiten i.v.m. de bekende corona maatregelen. Alle geplande acties en feestelijkheden moesten hierdoor tijdelijk stil liggen.

Nu de deuren weer open zijn, pakken we de draad weer op en vieren we tot het eind van het jaar dit jubileum met leuke acties. 

Optima Forma is 15 jaar geleden opgericht door eigenaar Harold Kooij. Hij heeft de visie om mensen en organisaties te vitaliseren. Om te helpen om dromen waar te maken door te denken én te doen in mogelijkheden. Om mensen in beweging te brengen door fysiek, mentaal en sociaal emotioneel in hun eigen kracht te zetten. Zodat ze zich optimaal voelen en doen wat ze het liefste doen: Het leven leven!

Wie jarig is trakteert:

Naar aanleiding van het 15 jarig bestaan gaan we bestaande en nieuwe leden trakteren. Leuke weggevers, kortingsbonnen en speciale acties staan hiervoor op de planning. Nieuwe klanten betalen tot het eind van het jaar geen inschrijfgeld en ontvangen bij inschrijving een leuke goodiebag. Deze actie geldt uitsluitend voor sport & bewegen. Nieuwe abc zwemmers betalen wel gewoon inschrijfgeld. Als klap op de vuurpijl gaan we eind van het jaar onze geheel vernieuwde website onthullen.

Hieronder op de foto zie je ons tijdens de Djembe Workshop!

Optima Forma 1