Banners voor nieuwsbericht 1

 

Voor jezelf opkomen - Eigen waarde leren kennen - Omgaan met anderen - Omgaan met gevoelens - Problemen oplossen - Kortom vergroot je weerbaarheid! 

De weerbaarheidstrainingen van Optima Forma leert kinderen hun kracht te ervaren en op te komen voor zichzelf. Hierdoor kunnen ze beter omgaan met lastige of vervelende situaties. Daarnaast leert de training om meer eigenheid en zelfwaardering te ontwikkelen en grenzen te stellen. Weerbare kinderen zijn minder kwetsbaar voor allerlei vormen van ongewenst gedrag. Denk aan intimidatie, seksueel grensoverschrijdend gedrag, agressie, geweld en pesten.

Optima Forma maakt gebruik van psychomotorische therapie waarin doen, bewegen en ervaren voorop staat. 

Weerbaarheidstraining Tik ‘m Outside - in de buitenlucht.

Voor kinderen van 9-13 jaar 

Start datum 21 oktober 2020, elke woensdag (6 weken) van 15.30 uur - 17.00 uur.

Weerbaarheidstraining 

Voor kinderen van 6-9 jaar

Start datum 21 oktober 2020, elke woensdag (6 weken) van 14.30 uur - 16.30 uur.

Beide weerbaarheidstrainingen worden gegeven op locatie; Drostlaan 101, te Emmeloord

Geef je snel op (voor 12 oktober) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0527 - 61 22 74, of kom langs.

PMT valt onder de aanvullende zorgverzekering alternatieve zorg. Wij beschikken over een een AGB code alternatieve zorg. Er is een mogelijkheid dat de training geheel of gedeeltelijk vergoed wordt door de zorgverzekering. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekering. 

Flyer weerbaarheidstraining oktober

Flyer Tik m Outside oktober