Rooster

Update 06-05-2020 Beste klanten van Optima Forma Emmeloord,

Nederland is opnieuw geïnformeerd over het Corona beleid. Onderstaand ter informatie:

Sport & Bewegen:
Met grote teleurstelling delen wij jou mee dat wij onze deuren gesloten moeten houden. Zoals jullie van ons gewend zijn proberen wij iedereen in beweging te brengen en te houden. En leuke alternatieven met jullie te delen. Scroll hiervoor naar beneden. 

Zwemmen: 
Ons zwembad is gesloten tot nader order.

Update 11-05-2020: De versoepelingen van de corona maatregelen zijn aangekondigd. Afgelopen vrijdag heeft de brancheorganisatie van de zwembaden haar plan ingeleverd. De opening van de binnenzwembaden zijn per 11 mei toegestaan. Alleen zijn hier strikte regels aan verbonden. 

We zijn ontzettend blij met dit nieuws en zijn achter de schermen aan het toetsen of we aan deze voorwaarden kunnen voldoen. We zullen helaas niet nu al open kunnen. Wij treffen voorbereidingen voor een verantwoorde en gefaseerde heropening. Het uitgewerkte protocol dienen wij ter goedkeuring voor te leggen aan de gemeente Noordoostpolder. We willen op een veilige en verantwoorde manier onze zwembad deuren weer openen, rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM en de belangen van alle zwemmers en personeel.

Mochten er veranderingen zijn of meer informatie, delen wij deze met jullie. 

Fysiotherapie:
Met ingang van 11 mei 2020 leveren wij weer fysiotherapeutische zorg in de praktijk. Dit doen wij op verantwoorde en aangepaste wijze volgens het beleid vanuit onze beroepsgroep. Je kan een afspraak maken als er geen symptomen zijn van hoesten, niezen, verkoudheid, keelpijn, koorts en/of benauwdheid. Ben je langer dan 3 maanden niet bij ons geweest of ben je helemaal nieuw in onze praktijk, dan ontvang je een intakegesprek middels een videoconsult.

Psychomotorische therapie:
Onze professionals behandelen buiten of via videoconsult. 

Algemeen:
Al onze beslissingen worden genomen conform de richtlijnen van het RIVM, de vakverenigingen en natuurlijk wat het beste is voor jouw als klant. Bij nieuwe ontwikkelingen zullen wij jouw zo snel mogelijk op de hoogte stellen. 

Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Met sportieve groet,

Team Optima Forma