images 000 039 597 MH130508 A020 original

 

VOORLICHTINGSAVOND ‘VITAAL LEVEN MET COPD’ BIJ OPTIMA FORMA EMMELOORD

Leven met COPD is topsport. Topsporters krijgen optimale ondersteuning om doelen te bereiken, maar wie helpt u bij de topsport die u dagelijks bedrijft?

Bij Optima Forma Emmeloord wordt er een voorlichtingsavond georganiseerd over leven met COPD. Op deze avond zal uitleg gegeven worden over de aandoening COPD en hoe Optima Forma u kan helpen in het vitaliseren van uw leven met COPD.
Door middel van een speciaal ontwikkeld programma helpen wij u om te (re-)activeren en daarmee op actieve wijze te leren omgaan met de aanwezige aandoening. Een belangrijk doel is het verhogen van kwaliteit van leven bij mensen met matig ernstig of ernstig COPD (GOLD II stadium of hoger). Structurele lichamelijke activiteit verhoogt de zelfredzaamheid en verlaagt de medische afhankelijkheid.
Bij Optima Forma leert u wat de aandoening inhoudt, komt u in beweging, op zowel fysiek als mentaal niveau. Er is een mogelijkheid dat het programma ‘Vitaal leven met COPD’ wordt vergoed door uw zorgverzekering. Hiervoor kunt u terecht bij uw zorgverzekeraar.


Graag zien wij u donderdag 17 augustus a.s. om 18.30 uur tijdens de voorlichtingsavond over ‘Vitaal leven met COPD’. Het aantal plekken is beperkt, dus geef u snel op!