Banners voor nieuwsbericht 2

ZOMERLESROOSTER

Per 1 juli mogen onze deuren weer open. Wij zijn blij met dit positieve nieuws en staan klaar om jullie weer te ontvangen bij Optima Forma.

In de periode dat wij gesloten zijn geweest hebben wij niet stil gezeten. We hebben Online en Outdoor trainingen kunnen geven maar ook videoconsults kunnen aanbieden. Daarnaast hebben we ons pand lekker kunnen opfrissen. Al onze medewerkers hebben er weer enorm veel zin in om samen met u nieuwe doelen te realiseren, uw fysieke en mentale gezondheid te verbeteren, maar bovenal veel plezier te beleven.

Gratis Wellsystem Massage bed
Zoals eerder aangekondigd maken wij de eerste maand extra 'feestelijk' en bieden wij u aan om eenmalig gebruik te maken van ons Wellsystem Massage bed. Dit massage bed geeft d.m.v. warm waterstralen, licht, aroma en geluid u een ontspannen gevoel. Reserveren doet u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Protocol Heropening
Om alles in goede banen te kunnen leiden en de adviezen van het RIVM in acht te nemen, hebben we het protocol per onderdeel hieronder beschreven.Ten alle tijde geldt ook hier de 1,5 meter regel. Heeft u in de afgelopen 72 uur last van hoesten, neusverkoudheid, benauwdheidsklachten of koorts vanaf 38 graden blijft u thuis! Neem uw eigen bidon mee en deponeer geen afval. Onze lounge/bar zal vooralsnog gesloten blijven. Vanzelfsprekend neemt u al uw eigendommen na de activiteit weer mee naar huis.

Looproute
Bij binnenkomst ontsmet u uw handen bij de hygiëne zuil. Vervolgens scant u uw centrumpas. U meldt zich bij onze front office en vult het triageformulier in welke klaar ligt. We hebben in ons pand een looproute per activiteit gecreëerd. Volgt u s.v.p. deze aanwijzingen op.

Reserveren
Vanaf heden staat ons reserveringsportal weer online. In dit portal staan alle trainingen (groepslessen en fitness) vermeld. Met uw inloggegevens kunt u inloggen en dient u de ‘training’ naar keuze te reserveren. Heeft u geen inloggegevens of bent u deze kwijt? Via ‘wachtwoord vergeten’ kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen met het e-mailadres welke bij ons in het systeem staat. Lukt dit ook niet, neem dan even contact met ons op. (Bij voorkeur per mail).

LET OP! Het reserveren van al onze activiteiten en trainingen is verplicht. Dit geldt voor zowel groepslessen als fitness (Judo valt ook onder groepslessen). Er kunnen een maximaal aantal personen per training mee doen. Heeft u niet gereserveerd dan kunnen wij u helaas niet toestaan. Het rooster kunt u hier bekijken of in ons reserveringsportal.

Kleedkamers
De kleedkamers zijn alleen geopend voor onze Aqua lessen. Voor fitness en overige groepslessen leest u s.v.p. het onderstaande protocol goed door.

Wij kijken er enorm naar uit om u weer te mogen ontvangen en staan voor u klaar met ons enthousiaste team. 

FITNESS PROTOCOL:

Voorbereiding thuis:        

1. U reserveert de training in ons reserveringsportal
2. Ga het liefst thuis naar het toilet
3. Neem geen waardevolle spullen mee
4. Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets
5. Neem uw eigen bidon en handdoek mee

Aankomst Optima Forma:     

1. Kom precies op tijd op het afgesproken tijdstip
2. Ontsmet uw handen bij binnenkomst
3. Scan uw centrumpas
4. 
Vul het triageformulier in
5. Volg de looproute
6. Hang uw jas op onder de kapstok en laat uw evt. spullen achter in de kast
7. Houdt ten alle tijde de 1,5 meter afstand van elkaar én onze medewerkers
8. Na gebruik van het fitnessapparaat of materialen, maakt u deze zelf weer schoon
9. Binnen 55 minuten bewegen, haalt u uw spullen weer op en verlaat u het pand via de looproute                                                    

           

GROEPSLESSEN PROTOCOL:

Voorbereiding thuis:
    
1. U reserveert de training in ons reserveringsportal
2. Ga het liefst thuis naar het toilet
3. Neem geen waardevolle spullen mee
4. Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets
5. Neem uw eigen bidon en handdoek mee

Aankomst Optima Forma:

1. Kom precies op tijd op het afgesproken tijdstip
2. Ontsmet uw handen bij binnenkomst
3. Scan uw centrumpas
4. 
Vul het triageformulier in
5. Volg de looproute
6. De looproute voor de groepslessen leidt u naar boven, hier staat een kapstok klaar waar u uw evt. spullen kunt neerleggen.
7. Houdt ten alle tijde de 1,5 meter afstand van elkaar én onze medewerkers
8. Na gebruik van materialen, maakt u deze zelf weer schoon.
9. Binnen de aangegeven minuten bewegen, haalt u uw spullen weer op en verlaat u het pand via de looproute    

AQUAROBICS/AQUABALANCE LESSEN PROTOCOL:

Door de huidige situatie kunnen wij momenteel maximaal 10 personen per les toelaten in ons zwembad. Om iedereen een plek te gunnen tijdens onze aqua lessen, kunt u vooralsnog maximaal 1 keer per week reserveren. Per week zullen wij opnieuw kijken naar extra mogelijkheden. Wij gaan er vanuit dat u hier begrip voor heeft.

Voorbereiding thuis:   
     
1. U reserveert de training in ons reserveringsportal
2. Ga het liefst thuis naar het toilet
3. 
Neem geen waardevolle spullen mee
4. 
Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets
5. Neem uw eigen bidon en handdoek mee6. Doe thuis de zwemkleding aan

Aankomst Optima Forma:

1. Kom precies op tijd op het afgesproken tijdstip
2. Ontsmet uw handen bij binnenkomst
3. Scan uw centrumpas
4. Vul het triageformulier in
5. U ontvangt van onze “Aqua groepsinstructeur” een kaartje met een kleur. Deze kleur correspondeert met de kleur van één van onze vier kleedkamers
6. Volg de looproute
7. Houdt ten alle tijde de 1,5 meter afstand van elkaar én onze medewerkers
8. In het zwembad staat een bak waar de kleurenkaartjes gedeponeerd mogen worden
9. Neem een grote waterdichte tas mee. Deze tas neemt u met al uw spullen mee naar het zwembad. In het zwembad staan pionnen klaar waar u uw tas neer kunt zetten
10. Na gebruik van eventuele materialen, maakt u deze zelf weer schoon
11. Als de aqua les is afgelopen, doet u een handdoek om u heen en loopt u met uw tas met spullen terug naar de kleedkamer. Hier kunt u zich omkleden. Douchen is niet toegestaan
12.Verlaat het pand via de looproute  

 

Banners voor nieuwsbericht1

Speciaal in de zomervakantie hebben we een leuke zomeraanbieding. Geef je zwemskills een boost!

 

sale

 

 

Optima Forma Live lessen banner website nieuws

Vanwege het coronavirus worden er diverse LIVE lessen gegeven welke te volgen zijn via onze Facebookpagina.

Daarnaast nemen we regelmatig nieuwe Home workout video's op welke te volgen zijn via ons Youtubekanaal. Houdt onze Facebookpagina en Youtubekanaal in de gaten want er worden regelmatig nieuwe lessen toegevoegd.

Ondanks dat ons Vitaliteitscentrum gesloten is, doen wij er achter de schermen enorm ons best voor dat jullie thuis kunnen blijven bewegen.

Heel veel beweegplezier!

Actie sportmaatje

Neem jij jouw sportmaatje mee om samen in beweging te blijven en te komen? Als je nu iemand meeneemt en diegene schrijft zich in voor een jaarabonnement dan profiteer jij! Kies uit 1 van de 3 opties die op de flyer staan.

Voorwaarden:

-Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties
-Jouw 'maatje' schrijft zich in voor een jaarabonnement en levert bij inschrijving deze bon in voorzien van jouw naam.
-De XXL Yoga is geldig voor 1 persoon, je ontvangt t.z.t. informatie over de data.
-De DUO Personal Training is voor 2 personen. De training duurt 1 uur. Jij kiest zelf met wie je de training volgt. Datum en tijdstip in overleg.
-Kies je voor het Wellsystem Massagebed dan ontvang je een stempelkaart geldig voor drie keer. Datum en tijdstip dien je van tevoren te reserveren bij de receptie.
-Schrijft jouw 'maatje' zich in voor een jaarabonnement in de 'Corona' periode, dan profiteert hij of zij van gratis bewegen totdat onze deuren weer open mogen.
-Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op onze vestiging in Emmeloord.

Jannie Kramer 1

Dinsdag 21 januari gaat de jubileumeditie van Skate4AIR van start. Voor de tiende keer trotseren dappere deelnemers het ijs.

7 februari gaat Jannie Verhage (een cliënt van ons) hiervoor schaatsen. Dit voor het goede doel 'Skate4AIR Daylight Challenge' 

Ze gaat daar schaatsen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar taaislijmziekte. Wij hebben hiervoor ons steentje bijgedragen en wensen Jannie heel veel succes in Zweden!

Jannie Verhage: 'Juist omdat Optima Forma zo'n groot onderdeel uitmaakt van mijn sportprestaties en drive. Dankzij de spierkracht die ik opbouw tijdens de fysiotherapie houd ik het zeker weten langer vol straks in Zweden!'

Wil jij haar ook steunen? Neem dan eens een kijkje op de website: https://www.skate4air.nl/actie/jannie-verhage