nieuwsbericht

Tijdens deze speciale jubileumeditie 'Yin Yoga Experience XXL' vergeten we de tijd en laten we ons meevoeren en verrassen.

XL YIN YOGA Herfsteditie 2

nieuwsbericht 1

(UPDATE woensdag 4 november 18:00: Toch 2 weken geen zwemles. Zojuist heeft de overheid de regels aangepast en ons (via de zwembranche ENVOZ) het bericht gegeven dat we toch 2 weken onze zwemlessen moeten staken.)

Beste klanten van Optima Forma,

Gister zijn er nieuwe maatregelen genomen door het kabinet. Zoals u allen ongetwijfeld heeft meegekregen, hebben deze regels ook consequenties voor Optima Forma.

Allereerst zijn wij uiteraard heel blij dat wij open mogen blijven en dat u allen gebruik kunt blijven maken van onze fitnessfaciliteiten. Onze zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar kunnen blijven doorgaan en onze fysiotherapeuten en psychomotorisch therapeuten kunnen hun werkzaamheden ook gewoon voortzetten.

Het kabinet heeft aangegeven dat groepslessen niet meer zijn toegestaan voor de komende 2 weken. Dit vinden wij uiteraard erg jammer maar wij begrijpen de beslissing om minder reis bewegingen te maken. We moeten uiteindelijk met zijn allen het virus onder controle zien te krijgen.

Groepslessen zullen dus niet meer plaats vinden bij ons op locatie maar zullen we verplaatsen naar u thuis. Wij komen de komende 2 weken online naar u toe.

Samengevat:De groepslessen zullen in het rooster blijven staan. Deze lessen zullen wij online bij u aanbieden via Google meet. 

Uiteraard zullen sommige groepslessen thuis niet uit te voeren zijn, een andere invulling krijgen of vervallen. Onze groepslesinstructeurs zijn creatief genoeg om u in beweging te houden.

Belangrijk is dus dat u ‘gewoon’ uw lessen blijft reserveren zoals u altijd deed. Alleen als u gereserveerd heeft, krijgt u de Google Meet uitnodiging per mail. Het rooster is op dit moment actueel.

Onze faciliteiten in de fitnesszaal zijn voor iedereen geopend. Maak hier gebruik van en blijf vooral in beweging. Onze professionele begeleiders staan voor u klaar en helpen u hier graag op weg. Overdag is er zeker ruimte genoeg om veilig te kunnen komen bewegen. In het reserveringsportal kunt u uw reservering hiervoor maken.

Hier beweeg je veilig!
Optima Forma hanteert het NLActief Corona protocol verantwoord sporten. Wij voldoen aan alle eisen om u op een veilige en verantwoordelijke manier, fysiek en mentaal sterker te maken!  

Uit onderzoek blijkt dat er binnen onze branche nauwelijks besmettingen zijn voortgekomen. Wij willen nogmaals benadrukken dat wij dit grotendeels door uw inzet en medewerking te danken hebben.

Het dragen van een mondkapje is vanuit de overheid een dringend advies. Wij werken hier aan mee, doet u dat ook op onze looproutes? Tijdens het sporten is een mondkapje niet nodig. 

Afgelopen periode is ook duidelijk naar voren gekomen dat bewegen een positief effect heeft op het immuunsysteem. 'Als je fysiek weerbaarder bent, vergroot je de kans dat het Coronavirus minder grip op je krijgt'.

Wij houden ons aan alle maatregelen vanuit het RIVM en de aangesloten brancheorganisaties. 

Tot gauw bij Optima Forma!

Met sportieve groet,
Optima Forma

Rooster

 

Banners voor nieuwsbericht 1

 

Voor jezelf opkomen - Eigen waarde leren kennen - Omgaan met anderen - Omgaan met gevoelens - Problemen oplossen - Kortom vergroot je weerbaarheid! 

De weerbaarheidstrainingen van Optima Forma leert kinderen hun kracht te ervaren en op te komen voor zichzelf. Hierdoor kunnen ze beter omgaan met lastige of vervelende situaties. Daarnaast leert de training om meer eigenheid en zelfwaardering te ontwikkelen en grenzen te stellen. Weerbare kinderen zijn minder kwetsbaar voor allerlei vormen van ongewenst gedrag. Denk aan intimidatie, seksueel grensoverschrijdend gedrag, agressie, geweld en pesten.

Optima Forma maakt gebruik van psychomotorische therapie waarin doen, bewegen en ervaren voorop staat. 

Weerbaarheidstraining Tik ‘m Outside - in de buitenlucht.

Voor kinderen van 9-13 jaar 

Start datum 21 oktober 2020, elke woensdag (6 weken) van 15.30 uur - 17.00 uur.

Weerbaarheidstraining 

Voor kinderen van 6-9 jaar

Start datum 21 oktober 2020, elke woensdag (6 weken) van 14.30 uur - 16.30 uur.

Beide weerbaarheidstrainingen worden gegeven op locatie; Drostlaan 101, te Emmeloord

Geef je snel op (voor 12 oktober) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0527 - 61 22 74, of kom langs.

PMT valt onder de aanvullende zorgverzekering alternatieve zorg. Wij beschikken over een een AGB code alternatieve zorg. Er is een mogelijkheid dat de training geheel of gedeeltelijk vergoed wordt door de zorgverzekering. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekering. 

Flyer weerbaarheidstraining oktober

Flyer Tik m Outside oktober

nieuwsbericht

Wij zijn begin van dit jaar al begonnen ons 15 jarig bestaan te vieren. Samen hebben wij met het gehele team op een leuke, gezellige en feestelijke manier een Djembe workshop mogen beleven. Samen met een uitgebreide High-Tea zijn wij het jaar goed ingegaan.

Vlak na deze feestelijke gebeurtenis heeft Optima Forma helaas haar deuren moeten sluiten i.v.m. de bekende corona maatregelen. Alle geplande acties en feestelijkheden moesten hierdoor tijdelijk stil liggen.

Nu de deuren weer open zijn, pakken we de draad weer op en vieren we tot het eind van het jaar dit jubileum met leuke acties. 

Optima Forma is 15 jaar geleden opgericht door eigenaar Harold Kooij. Hij heeft de visie om mensen en organisaties te vitaliseren. Om te helpen om dromen waar te maken door te denken én te doen in mogelijkheden. Om mensen in beweging te brengen door fysiek, mentaal en sociaal emotioneel in hun eigen kracht te zetten. Zodat ze zich optimaal voelen en doen wat ze het liefste doen: Het leven leven!

Wie jarig is trakteert:

Naar aanleiding van het 15 jarig bestaan gaan we bestaande en nieuwe leden trakteren. Leuke weggevers, kortingsbonnen en speciale acties staan hiervoor op de planning. Nieuwe klanten betalen tot het eind van het jaar geen inschrijfgeld en ontvangen bij inschrijving een leuke goodiebag. Deze actie geldt uitsluitend voor sport & bewegen. Nieuwe abc zwemmers betalen wel gewoon inschrijfgeld. Als klap op de vuurpijl gaan we eind van het jaar onze geheel vernieuwde website onthullen.

Hieronder op de foto zie je ons tijdens de Djembe Workshop!

Optima Forma 1

 

 

Banners voor nieuwsbericht2

In samenwerking met Albert Heijn lanceerde Champ de grootste sportcampagne ooit! Back in Shape 2020. En wij zijn één van de deelnemende locaties. Samen gaan wij u weer in beweging brengen. U enthousiast maken om weer lekker te gaan sporten.

Van 14 augustus tot en met 13 september zijn de Back in Shape weken bij Albert Heijn. Koop een ticket online of bij jouw Albert Heijn voor € 39,95 en kom 8 weken onbeperkt bij ons sporten.

Klik hier voor meer informatie