Fitness

Doelgericht werken aan uw gezondheid en een actieve leefstijl. Fitness bij Optima Forma is een goed en veilig middel om jou je doelstellingen te laten bereiken. Middels de juiste en bijpassende begeleiding helpen wij bij het behalen van je doelstelling.

Voordelen voor jou als mens

Fitness bij Optima Forma is voor een ieder die wil werken aan uithoudingsvermogen, krachtverbetering of (over)gewicht. Ieder op zijn/haar eigen niveau. Na een professionele intake en de nodige fysieke testen kun je gebruik maken van onze faciliteiten. Naast deze stappen hebben we een programma die je niet alleen in beweging brengt maar ook houdt en dit op een veilige en verantwoorde manier met resultaatgarantie! Een uniek motiverend beweegplan dat je permanent ondersteunt om te bewegen, waar, wanneer en hoe je maar wilt; thuis, buiten of bij ons in de zaal.

Is Fitness toch niet iets voor jou en wil je in kleine groepjes trainen of 1 op 1? Dan kan het inschakelen van Small Group training of Personal Training een uitkomst zijn!

Verder hebben we een onderverdeling voor de verschillende leeftijdsgroepen, dit om nog meer resultaat te kunnen bereiken.

Ben je jonger als 12 jaar? Dan hebben we een erg leuke les voor jou namelijk FitKids. Ben je ouder, tussen de 12-17 jaar dan kun je je aanmelden voor Teensfit. Maar ook voor de 60+ ers is er de mogelijkheid om op een vast moment en in groepsverband te trainen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Fitness van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.