Fit&Food4Life

Steeds meer mensen zijn te zwaar. We bewegen steeds minder, maar blijven onze magen wel vullen met veel en energierijk eten. Jaarlijks eten we met elkaar naar schatting 532 miljoen kilo aan snacks en zoetigheid.

Geen goede ontwikkeling. Overgewicht brengt immers allerlei gezondheidsrisico's met zich mee, zoals overbelasting van gewrichten, suikerziekte en hartkwalen.

Het programma Fit&Food4Life richt zich op het aanleren van een gezond eetpatroon in combinatie met regelmatig bewegen. Onder professionele begeleiding helpt het de ongezonde leefwijze om te zetten in een gezonde. Daarnaast leer je efficiënt te trainen zodat de resultaten snel bereikt worden. Doel van de begeleiding is dat je het geleerde voor langere tijd volhoudt en onderdeel maakt van een gezonde en actieve leefstijl in plaats van diëten. Het programma Fit&Food4Life is gericht op volwassenen (vanaf 16 jaar) met overgewicht (obesitas).
Naast dit programma bieden we ook het programma Fit&Food4Kidz.

Voordelen voor jou als mens

Niks zo ongemakkelijk als je lichaam dat in de weg zit. Waar je je niet meer lekker in voelt, en steeds minder mee kunt. Je merkt dat je lichamelijk steeds meer klachten ontwikkelt. Neem je regie (weer) in eigen hand en doe jezelf - en vooral je lichaam! - een plezier met het Fit&Food4Life programma van Optima Forma.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Fit&Food4Life van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Neem contact met ons op