Voor wie??

VOOR MENSEN MET EEN WAJONG-, WGA-, OF ZW-UITKERING

Onder ´Werkfit maken´ verstaan we re-integratieactiviteiten die erop gericht zijn om de kandidaat zodanig te versterken dat hij/zij (eventueel na het volgen van scholing) het werk kan hervatten. Elk traject is maatwerk en de invulling afhankelijk van de problematiek van de kandidaat. De reden van de inzet voor Werkfit wordt besproken met de opdrachtgever(UWV) en de klant (bijv. psychische problematiek, lichamelijke gesteldheid, omgaan met en acceptatie van de nog aanwezige beperkingen, culturele achtergrond, intelligentieniveau) waarna in samenspraak het traject daarop wordt aangepast. 

Doel

De afstand tot de arbeidsmarkt van de kandidaten zodanig verkleinen dat zij geschikt zijn om deel te nemen aan het arbeidsproces en zowel zelfstandig als in samenwerking met het UWV werkbedrijf in staat zijn om een plek op de arbeidsmarkt te verwerven.

Aanpak

Werkfit maken is vooral gericht op het vergroten van de capaciteiten en talenten van de kandidaat om zodoende de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Daarnaast wordt er gekeken naar en afgestemd op de belastbaarheid in relatie tot arbeid. Hiertoe zullen verschillende coachingstechnieken worden ingezet en zullen praktische vaardigheden aangeleerd worden om de stap naar duurzame arbeid te maken. Na een periode van gerichte arbeidsactiviteiten dient de afstand tot de arbeidsmarkt zodanig gereduceerd te zijn, dat het verwerven van een baan een reëel perspectief is.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Emotieregulatie van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Voor jou als mens


Optima Forma, Producten voor jou als mens

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Bekijk ons aanbod
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en gezondheid. Je bent op je best als je gelooft in jezelf, en met oprechte belangstelling de wereld beziet. Dan voel je je vitaal en gelukkig en lijkt alles als vanzelf te gaan. Eigenlijk weet je dat best. Maar je vraagt je misschien af: hoe werkt dat dan, in de dagelijkse praktijk? Optima Forma vitaliseert mensen. Mensen zoals jij, die graag willen. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben we alles in huis om jou in je kracht te zetten.

Voor bedrijven / organisaties


Optima Forma, Producten voor bedrijven/organisaties

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Ga naar producten
Bedrijven en organisaties functioneren simpelweg niet zonder mensen. Mensen die in hun kracht staan en het beste uit zichzelf halen. Vitale mensen. Natuurlijk weet u dat.
Maar, hoe realiseert u dat? Optima Forma vitaliseert mensen en organisaties. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben wij alles in huis om mensen in hun kracht te zetten. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van ons vitaliteitsbedrijf & breng uw mensen in Optima Forma.

Ervaringen

Anneke
Onze zoon zit op zwemles in Emmeloord. Goede begeleiding.
Jan Cees
Prettige sportschool, met vriendelijke mensen. Alles prima voor elkaar.
M. van Rij
Onze zoon wordt elke maandag uit zijn klas gehaald door zijn therapeut. Dit is voor iedereen fijn. ...

Optima Forma Actueel