Werken bij ons / Stage bij ons

Optima Forma is het vitaliteitsbedrijf bij uitstek. Wij brengen mensen in beweging door onze holistische, multidisciplinaire benadering. Door de multidisciplinaire aanpak van onze programma’s, maakt het dat we het beste uit de mens wordt gehaald. Door het aanbieden van een breed scala aan programma’s, producten/diensten en begeleidingsmogelijkheden in een multidisciplinaire setting waar resultaatgericht, klantgericht en professionaliteit als waarden (uit)gedragen worden.

Belangrijke en passende eigenschappen

Klantgericht

Mondeling communicatief, luisteren, informatie analyse, aanpassings- vermogen, zelfvertrouwen, flexibel en ondernemend.

Resultaatgericht

Plannen, organiseren, prestatie gemotiveerd, beheersing operatie, initiatief nemen, pro actief.

Professioneel

Motiverend, hoge mate van organisatie sensitiviteit, ondernemend, betrokken, collegiaal, integer, zelfkennis, zelfontwikkeling.

Door het unieke concept van Optima Forma is het een andere manier van werken. Door de multidisciplinaire inzet van programma’s, producten en projecten wordt er in teams gewerkt waar meerdere disciplines samen werken om tot een optimaal rendement en resultaat te komen. Je bent niet alleen de vakinhoudelijke professional die curatief kan werken, maar adviseert en informeert de klant over de mogelijkheden die Optima Forma biedt. Waar Optima Forma voor staat is een werkwijze die uiteindelijk gericht is op preventie. Dit schept een mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid die tot uiting komt in de manier van werken.

Vanuit onze vestigingen motiveren wij mensen om vanuit onze holistische visie persoonlijke wensen en doelen optimaal te bereiken. We streven naar persoonlijke aandacht, kwaliteit en een goed gevarieerd aanbod. Hierbij staan plezier, professionaliteit, het op je gemak voelen en het samen op pad gaan bij ons centraal.

 

Openstaande vacatures: 

Per direct zijn wij opzoek naar een diëtist voor onze vestiging Emmeloord:

Vacature diëtistdiëtist

Per direct zijn wij opzoek naar een Psychomotorische therapeut voor onze vestiging Emmeloord:

Vacature Psychomotorische therapeut

Per direct zijn wij opzoek naar een Front Office medewerker voor onze vestiging Emmeloord:

Vacature Front Office medewerker

Per direct zijn wij opzoek naar een schoonmaker voor onze vestiging Emmeloord:

Vacature schoonmaker

Per direct zijn wij opzoek naar een Fysiotherapeut/BewegingsDeskunidge voor onze vestiging Emmeloord: 

Vacature Fysiotherapeut

 

 

 

Voor jou als mens


Optima Forma, Producten voor jou als mens

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Bekijk ons aanbod
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en gezondheid. Je bent op je best als je gelooft in jezelf, en met oprechte belangstelling de wereld beziet. Dan voel je je vitaal en gelukkig en lijkt alles als vanzelf te gaan. Eigenlijk weet je dat best. Maar je vraagt je misschien af: hoe werkt dat dan, in de dagelijkse praktijk? Optima Forma vitaliseert mensen. Mensen zoals jij, die graag willen. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben we alles in huis om jou in je kracht te zetten.

Voor bedrijven / organisaties


Optima Forma, Producten voor bedrijven/organisaties

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Ga naar producten
Bedrijven en organisaties functioneren simpelweg niet zonder mensen. Mensen die in hun kracht staan en het beste uit zichzelf halen. Vitale mensen. Natuurlijk weet u dat.
Maar, hoe realiseert u dat? Optima Forma vitaliseert mensen en organisaties. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben wij alles in huis om mensen in hun kracht te zetten. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van ons vitaliteitsbedrijf & breng uw mensen in Optima Forma.

Ervaringen

Anneke
Onze zoon zit op zwemles in Emmeloord. Goede begeleiding.
Jan Cees
Prettige sportschool, met vriendelijke mensen. Alles prima voor elkaar.
M. van Rij
Onze zoon wordt elke maandag uit zijn klas gehaald door zijn therapeut. Dit is voor iedereen fijn. ...

Optima Forma Actueel