Vitaal leven met knieklachten

Pijn aan je knie kan heel vervelend zijn, vooral als de pijn hindert in het dagelijks leven. Kniepijn kan heel veel oorzaken hebben. Denk hierbij aan stands afwijkingen in de knie, een verkeerde houding of looppatroon, meniscusklachten of artrose.Soms komt kniepijn ook vanuit de spieren in je bovenbeen. Er is een verhoogd risico bij; overgewicht, vaak door de knieën gaan/buigen, zware fysieke (schok)belasting.

Voordeel voor bedrijven/organisaties

De medewerker kan door veel verschillende redenen last krijgen van knieklachten, een veel voorkomende oorzaak kan zijn, chronische pijn aan een knie is artrose of een forse knieblessure tijdens het sporten. Op een juiste wijze bewegen, het verminderen van bijvoorbeeld overgewicht en/of het verbeteren van de lokale conditie van de knie kunnen de klachten verminderen en/of verhelpen. Het verbeteren van de algehele en lokale belastbaarheid, de klachten te verhelpen zodat preventief voorkomen wordt dat de knieklachten ontstaan of erger worden.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Vitaal leven met knieklachten van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Voor jou als mens


Optima Forma, Producten voor jou als mens

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Bekijk ons aanbod
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en gezondheid. Je bent op je best als je gelooft in jezelf, en met oprechte belangstelling de wereld beziet. Dan voel je je vitaal en gelukkig en lijkt alles als vanzelf te gaan. Eigenlijk weet je dat best. Maar je vraagt je misschien af: hoe werkt dat dan, in de dagelijkse praktijk? Optima Forma vitaliseert mensen. Mensen zoals jij, die graag willen. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben we alles in huis om jou in je kracht te zetten.

Voor bedrijven / organisaties


Optima Forma, Producten voor bedrijven/organisaties

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Ga naar producten
Bedrijven en organisaties functioneren simpelweg niet zonder mensen. Mensen die in hun kracht staan en het beste uit zichzelf halen. Vitale mensen. Natuurlijk weet u dat.
Maar, hoe realiseert u dat? Optima Forma vitaliseert mensen en organisaties. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben wij alles in huis om mensen in hun kracht te zetten. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van ons vitaliteitsbedrijf & breng uw mensen in Optima Forma.

Ervaringen

Anneke
Onze zoon zit op zwemles in Emmeloord. Goede begeleiding.
Jan Cees
Prettige sportschool, met vriendelijke mensen. Alles prima voor elkaar.
M. van Rij
Onze zoon wordt elke maandag uit zijn klas gehaald door zijn therapeut. Dit is voor iedereen fijn. ...

Optima Forma Actueel