Vitaal leven met schouderklachten

Schouderklachten kunnen plotseling of geleidelijk ontstaan. Soms komen de klachten door overbelasting van uw schouder. Vooral lang dezelfde bewegingen maken kan irritatie en ontsteking in de schouder veroorzaken. Uw bovenarm optillen kan ontzettend pijnlijk zijn. Soms straalt de pijn uit naar de schouderbladen, de nek, de elleboog of de vingers. Door de pijn is de arm vaak niet goed te bewegen. Ook 's nachts kan de pijn heel hinderlijk zijn. De klachten kunnen de dagelijkse bezigheden en werk behoorlijk belemmeren.

Voordeel voor bedrijven/organisaties

Een medewerker met schouderklachten kan zich zelf erg beperken in zijn werkzaamheden.Wat vooral vervelend is voor de medewerker! Het programma is speciaal ontwikkeld voor mensen met schouderklachten met verschillende niveaus voor zowel kortdurende klachten als terugkerende klachten. Uw medewerker met klachten krijgt bij ons voorrang,want snelle behandeling betekent sneller herstel, dus minder verzuim!

Meer weten?

Wil je meer informatie over Vitaal leven met schouderklachten van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Voor jou als mens


Optima Forma, Producten voor jou als mens

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Bekijk ons aanbod
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en gezondheid. Je bent op je best als je gelooft in jezelf, en met oprechte belangstelling de wereld beziet. Dan voel je je vitaal en gelukkig en lijkt alles als vanzelf te gaan. Eigenlijk weet je dat best. Maar je vraagt je misschien af: hoe werkt dat dan, in de dagelijkse praktijk? Optima Forma vitaliseert mensen. Mensen zoals jij, die graag willen. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben we alles in huis om jou in je kracht te zetten.

Voor bedrijven / organisaties


Optima Forma, Producten voor bedrijven/organisaties

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Ga naar producten
Bedrijven en organisaties functioneren simpelweg niet zonder mensen. Mensen die in hun kracht staan en het beste uit zichzelf halen. Vitale mensen. Natuurlijk weet u dat.
Maar, hoe realiseert u dat? Optima Forma vitaliseert mensen en organisaties. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben wij alles in huis om mensen in hun kracht te zetten. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van ons vitaliteitsbedrijf & breng uw mensen in Optima Forma.

Ervaringen

Anneke
Onze zoon zit op zwemles in Emmeloord. Goede begeleiding.
Jan Cees
Prettige sportschool, met vriendelijke mensen. Alles prima voor elkaar.
M. van Rij
Onze zoon wordt elke maandag uit zijn klas gehaald door zijn therapeut. Dit is voor iedereen fijn. ...

Optima Forma Actueel