Vitaal & Fit | Een moeder met pit

Na je bevalling weer snel in conditie en je kracht ? “Gezond en fit een moeder met pit”. Gevarieerd bewegen en gezonde voeding zorgen ervoor dat je energieker bent en blijft. Een gezin geeft en vraagt energie, na de bevalling kan dit wat verminderd zijn. Om snel weer op de been te komen en je te laten functioneren in je dagelijks leven zoals je zou willen.

Voordeel voor bedrijven/organisaties

Je medewerker is bevallen, om de medewerker snel en vitaal in eigen kracht te laten komen is weer gaan bewegen een belangrijk onderdeel. Optima Forma heeft een programma ontwikkeld om na het zwangerschapsverlof de medewerker zo optimaal te laten functioneren. Vitaal & Fit, een moeder met pit is een variërend programma met o.a. versterking van de belangrijkste spieren en het werken aan conditie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Vitaal & Fit | Een moeder met pit van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Voor jou als mens


Optima Forma, Producten voor jou als mens

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Bekijk ons aanbod
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en gezondheid. Je bent op je best als je gelooft in jezelf, en met oprechte belangstelling de wereld beziet. Dan voel je je vitaal en gelukkig en lijkt alles als vanzelf te gaan. Eigenlijk weet je dat best. Maar je vraagt je misschien af: hoe werkt dat dan, in de dagelijkse praktijk? Optima Forma vitaliseert mensen. Mensen zoals jij, die graag willen. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben we alles in huis om jou in je kracht te zetten.

Voor bedrijven / organisaties


Optima Forma, Producten voor bedrijven/organisaties

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Ga naar producten
Bedrijven en organisaties functioneren simpelweg niet zonder mensen. Mensen die in hun kracht staan en het beste uit zichzelf halen. Vitale mensen. Natuurlijk weet u dat.
Maar, hoe realiseert u dat? Optima Forma vitaliseert mensen en organisaties. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben wij alles in huis om mensen in hun kracht te zetten. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van ons vitaliteitsbedrijf & breng uw mensen in Optima Forma.

Ervaringen

Anneke
Onze zoon zit op zwemles in Emmeloord. Goede begeleiding.
Jan Cees
Prettige sportschool, met vriendelijke mensen. Alles prima voor elkaar.
M. van Rij
Onze zoon wordt elke maandag uit zijn klas gehaald door zijn therapeut. Dit is voor iedereen fijn. ...

Optima Forma Actueel