Ouder-kindbegeleiding

Soms weet je je totaal geen raad met het gedrag van je kind. Komt jullie relatie hierdoor onder druk te staan, dan kan dit vervelende situaties opleveren. Ben je er op tijd bij, dan voorkom je problemen en kun je de verstandhouding binnen het gezin versterken.

De Ouder-kindbegeleiding van Optima Forma geeft inzicht in de dynamiek van de relatie binnen het gezin en biedt handvatten om je gezin zich zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen.

Door onze multidisciplinaire aanpak van Optima Forma kunnen wij parallel aan deze begeleiding ook andere producten inzetten, waar op dat moment behoefte aan bestaat.

Voordeel voor jou als mens

Wil je niet langer dat geruzie in huis? Is de maat nu echt vol en wil je dat jullie relatie niet meer onder druk komt te staan? De Ouder-kindbegeleiding van Optima Forma helpt jullie uit deze onwenselijke situatie. Samen zorgen we ervoor dat jullie het weer leuk krijgen met elkaar.

Let op

De ouder-kindbegeleiding is feitelijk gezinsbegeleiding is dus ook geschikt voor verzorgers.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Ouder-kindbegeleiding van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Voor jou als mens


Optima Forma, Producten voor jou als mens

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Bekijk ons aanbod
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en gezondheid. Je bent op je best als je gelooft in jezelf, en met oprechte belangstelling de wereld beziet. Dan voel je je vitaal en gelukkig en lijkt alles als vanzelf te gaan. Eigenlijk weet je dat best. Maar je vraagt je misschien af: hoe werkt dat dan, in de dagelijkse praktijk? Optima Forma vitaliseert mensen. Mensen zoals jij, die graag willen. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben we alles in huis om jou in je kracht te zetten.

Voor bedrijven / organisaties


Optima Forma, Producten voor bedrijven/organisaties

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Ga naar producten
Bedrijven en organisaties functioneren simpelweg niet zonder mensen. Mensen die in hun kracht staan en het beste uit zichzelf halen. Vitale mensen. Natuurlijk weet u dat.
Maar, hoe realiseert u dat? Optima Forma vitaliseert mensen en organisaties. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben wij alles in huis om mensen in hun kracht te zetten. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van ons vitaliteitsbedrijf & breng uw mensen in Optima Forma.

Ervaringen

Anneke
Onze zoon zit op zwemles in Emmeloord. Goede begeleiding.
Jan Cees
Prettige sportschool, met vriendelijke mensen. Alles prima voor elkaar.
M. van Rij
Onze zoon wordt elke maandag uit zijn klas gehaald door zijn therapeut. Dit is voor iedereen fijn. ...

Optima Forma Actueel