Optima Forma en La Mysore in Emmeloord hebben een nieuwe methode ontwikkeld om het juiste gewicht te bereiken én te behouden. Met DNA-Vitaal krijgen deelnemers een persoonlijk voedingsadvies en beweegschema. ‘Door het analyseren van je dna weet je wat écht werkt voor je.’

Wil je ook afvallen? Probeer je op een stabiel gewicht te blijven? Zit je al jaren in een jojo effect met je gewicht? Test je dna en krijg antwoord op al je vragen.

Graag nodigen wij jouw uit voor op onze openingsavond op 29 november a.s. om 19.00 uur. Je kunt tijdens deze avond profiteren van speciale kortingsacties, die kunnen oplopen tot wel € 365,-!

Optima Forma DNA vitaal afbeelding uitnodiging

Dna biedt inzicht in voeding, training en beweging
Want door dna te testen weten mensen hoe hun lichaam koolhydraten, eiwitten en vetten gebruikt en in welke verhoudingen deze moeten worden opgenomen in een voedingsschema. Welke voedingsstoffen en vitaminen zijn nodig en is er aan sommige een gebrek? ‘Ook dat is voor iedereen anders. Vitaminen en micronutriënten zijn niet rechtstreeks betrokken bij gewichtsverlies, maar ondersteunen wel functies in het lichaam die invloed hebben op je gewicht. Daarnaast geeft deze methode ook inzicht in welke training het beste past. Cardio of kracht? Ook hoe vaak er moet worden getraind om het doel te behalen en hoe intensief er moet worden gesport.

Schema afgestemd op erfelijke informatie
Elk lijf reageert anders met een persoonlijk voedingsadvies of beweegschema halen deelnemers snel en efficiënt een vitale leefstijl. La Mysore, gespecialiseerd in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire voeding en supplementen, neemt bij de deelnemers het dna af en stuurt dat naar een gerenommeerd internationaal laboratorium.
Zodra de testresultaten bekend zijn volgt een uitgebreid rapport en stelt Optima Forma een behandelplan op maat op, precies afgestemd op de erfelijke informatie. Het multidisciplinaire team van Optima Forma begeleidt de deelnemers met (orthomoleculaire) voeding, supplementen en bewegen.

DNA-Vitaal: samengesteld door specialisten
Begeleiding vindt plaats in een zogeheten small group-training in verwarmd water en dat kan worden aangevuld met één of twee keer personal training per week. Optima Forma heeft verschillende pakketten samengesteld.
DNA-Vitaal is samengesteld door specialisten op het gebied van: orthomoleculair, Oosterse natuurgeneeskunde, epigenetica/ epifysiolyse, kruidengeneeskunde, psychologie, bewegen en fysiotherapie.

ERVARINGEN

Zoeken