Nieuw bij Optima Forma Emmeloord ! Groepsles Optima Bewegen op maat 2

VitaalFit 3

Bij Optima Forma Emmeloord starten we dinsdag 27 juni met een pilot Optima Bewegen op maat 2. Wij zijn op zoek naar mensen die mee willen doen aan onze pilot op 27 juni, 4, 11 en 18 juli van 20.00 tot 20.45 uur. Deze pilot is bedoeld voor mensen die de reguliere groepslessen eigenlijk te zwaar vinden en bewegen op maat 1 juist weer te licht, maar het wel ontzettend leuk vinden om in groepsverband te bewegen. De bedoeling van deze lessen is dat we ons richten op; ademhaling, ontspanning, spierkracht, lenigheid en hartslag en daarnaast natuurlijk het groepsgevoel en plezier. Tijdens deze pilot van 4 weken zijn jou mening en ideeën heel belangrijk, zodat we de juiste formule kunnen creëren voor Optima bewegen op maat 2!

Daarom nodigen wij jou graag uit om vrijblijvend Optima Bewegen op maat 2 te ervaren.

Het succesvolle Optima bewegen op maat 1 is opgezet voor mensen die moeite hebben met lang staan, langdurige oefeningen te zwaar vinden, belast zijn met fibromyalgie, reumatische klachten en andere lichamelijk beperkingen. In deze groepsles vind je de juiste balans. Mocht je nieuwsgierig zijn en jezelf hierin herkennen. Kom gerust eens meedoen.

Optima Forma vitaliseert mensen en organisaties. We helpen dromen waar te maken door te denken & doen in mogelijkheden. We brengen mensen weer in beweging en zetten hen weer in hun kracht. Zodat ze zich weer optimaal voelen en doen wat ze het liefste doen: het leven léven!

ERVARINGEN

Zoeken