Optima Forma Emmeloord daagt je uit om te bewegen voor de Hersenstichting!

f4d 2016bannerblok sp pt728x90px 2 orig

Dagelijks word de wereld uitgedaagd om in beweging te zijn en te blijven. Bij Optima Forma is bewegen een breed begrip. Wij vinden dat bewegen niet alleen fysiek kan maar ook mentaal, sociaal en op emotioneel niveau. Wij zetten ons in voor de hersenstichting!
Heel Nederland wordt uitgedaagd om tijdens de Nationale Fitness4daagse, in
de week van 19 t/m 24 september 2016, vier keer te gaan bewegen voor het goede doel. Een mooie gelegenheid om in beweging te komen bij Optima Forma. Na een geslaagde 1e editie zal de Nationale Fitness4daagse een jaarlijks vervolg gaan hebben!
Uitdaging
Elke dag worden meer mensen zich bewust van hun gezondheid. Preventie of noodzaak zijn o.a. een motivatie om te starten met bewegen. Maar waar moet je beginnen? Het is fijn als er nationaal een instapweek is waarbij je met z’n allen eens vrijblijvend kunt kennismaken met bewegen. Je kunt zo kijken welke activiteit je leuk vindt en of je je er thuis voelt zonder dat je aan verdere verplichtingen moet voldoen.
De Fitness4Daagse is enerzijds opgezet om mensen te motiveren extra in
beweging te komen en anderzijds de drempel te verlagen voor niet-sporters. Het maakt
niet uit voor welke activiteit er wordt gekozen.
De Hersenstichting
Dr. Laura Smit-Rigter, Projectleider Gezonde Hersenen bij de Hersenstichting is erg blij
met dit initiatief: “De Hersenstichting onderstreept het belang om te bewegen en zet zich
hier actief voor in. Wat niet iedereen weet, is dat bewegen ook goed is voor de hersenen.
Door te bewegen hou je namelijk naast je lichamelijke conditie ook je mentale conditie op
peil. Dit geldt voor zowel jong als oud. Belangrijk om te weten is dat het nooit te laat is
om te gaan bewegen.”
Verantwoord en veilig
Optima Forma is aangesloten bij Fit!vak, de branchevereniging van erkende sport- en bewegingscentra. Voor de deelnemers is dat een belangrijke zekerheid en kwaliteitsborging want de clubs die zijn aangesloten bij Fit!vak zijn gekeurd en gecertificeerd. De deelnemer die beweegt bij een Fit!vak club, is verzekerd van een veilige en hygiënische sportomgeving, verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s en adviezen. Optima Forma vitaliseert mensen en organisaties. Met een programmagestuurde aanpak hebben we alles in huis om jou in je kracht te zetten.
Wil jij ook in beweging komen voor de Hersenstichting? Schrijf je dan vanaf 1 augustus in bij www. fitness4daagse.nl. Zij betalen bij die club voor de hele week € 10,- p.p. Dit gaat 100% naar de Hersenstichting. Op vertoon van een volle stempelkaart, behaald na 4 keer sporten, ontvangen zij o.a. een persoonlijk Fitness4Daagse Certificaat.

ERVARINGEN

Zoeken