Vitale moeder | Mooi rond, fit en gezond

Bewegen is goed voor iedereen, ook als je zwanger bent. Een zwangerschap en een bevalling vragen heel wat van het lichaam. Hoe beter de conditie, hoe minder klachten tijdens de zwangerschap en hoe sneller men herstelt na de bevalling. Daarnaast kun je klachten voorkomen door tijdens en na de bevalling extra te letten op houding en de manier waarop men beweegt.

Voordelen voor jou als mens

Natuurlijk wil je als zwangere vrouw alles weten over hoe een bevalling in zijn werk gaat. De bevalling kan heel wat vragen van een lichaam, je kunt er voor zorgen om zo min mogelijk last te hebben tijdens en na de bevalling. Het programma Vitale moeder biedt zowel uitgebreide praktische informatie als lichamelijke training en oefening voor als je zwanger bent. De informatie richt zich met name op de lichaamshouding en het gebruik van de spieren, zowel tijdens de zwangerschap als gedurende de bevalling én daarna. Want ook na de bevalling heeft het lichaam extra aandacht nodig. De oefeningen worden aangepast op het niveau en wordt door middel van een uitgebreide intake bepaald. Het programma kan ingezet worden tijdens de zwangerschap vanaf week 13 tot week 28 en 6 bijeenkomsten na de bevalling.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Vitale moeder | Mooi rond, fit en gezond van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Voor jou als mens


Optima Forma, Producten voor jou als mens

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Bekijk ons aanbod
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en gezondheid. Je bent op je best als je gelooft in jezelf, en met oprechte belangstelling de wereld beziet. Dan voel je je vitaal en gelukkig en lijkt alles als vanzelf te gaan. Eigenlijk weet je dat best. Maar je vraagt je misschien af: hoe werkt dat dan, in de dagelijkse praktijk? Optima Forma vitaliseert mensen. Mensen zoals jij, die graag willen. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben we alles in huis om jou in je kracht te zetten.

Voor bedrijven / organisaties


Optima Forma, Producten voor bedrijven/organisaties

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Ga naar producten
Bedrijven en organisaties functioneren simpelweg niet zonder mensen. Mensen die in hun kracht staan en het beste uit zichzelf halen. Vitale mensen. Natuurlijk weet u dat.
Maar, hoe realiseert u dat? Optima Forma vitaliseert mensen en organisaties. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben wij alles in huis om mensen in hun kracht te zetten. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van ons vitaliteitsbedrijf & breng uw mensen in Optima Forma.

Ervaringen

Anneke
Onze zoon zit op zwemles in Emmeloord. Goede begeleiding.
Jan Cees
Prettige sportschool, met vriendelijke mensen. Alles prima voor elkaar.
M. van Rij
Onze zoon wordt elke maandag uit zijn klas gehaald door zijn therapeut. Dit is voor iedereen fijn. ...

Optima Forma Actueel