sporten zwangerschap470

ZWANGERSCHAPSPROGRAMMA, ‘MOOI ROND FIT & GEZOND!’


Bewegen is goed voor iedereen, ook als je zwanger bent. Een zwangerschap en een bevalling vragen heel wat van het lichaam. Hoe beter de conditie, hoe minder klachten tijdens de zwangerschap en hoe sneller men herstelt na de bevalling. Daarnaast kun je klachten voorkomen door tijdens en na de bevalling extra te letten op houding en de manier waarop je beweegt. Natuurlijk wil je als zwangere vrouw alles weten over hoe een bevalling in zijn werk gaat. De bevalling kan heel wat vragen van een lichaam, en je kunt er voor zorgen om zo min mogelijk last te hebben tijdens en na de bevalling. Het programma ‘Mooi rond, fit & gezond’ biedt zowel uitgebreide praktische informatie als lichamelijke training en oefening voor als je zwanger bent. De informatie richt zich met name op de lichaamshouding en het gebruik van de spieren, zowel tijdens de zwangerschap als gedurende de bevalling én daarna. Want ook na de bevalling heeft het lichaam extra aandacht nodig. De oefeningen worden aangepast op het niveau en wordt door middel van een uitgebreide intake bepaald.

Het programma start 26 april en kan ingezet worden tijdens de zwangerschap vanaf week 13 tot week 28 . Daarna is de mogelijkheid om na de bevalling door te gaan met 6 bijeenkomsten. Instromen kan altijd!

Tijdens het programma ‘Mooi rond, fit & gezond’ ga je onder begeleiding van een oefentherapeut 1 keer per week gedurende 12 weken bewegen in het water. Hierdoor heb je minder last van het gewicht van je buik. Naast het actieve gedeelte krijg je ook een informatie over voeding door een van onze voedingsdeskundigen en krijg je een reader mee waarin allemaal handige weetjes en tips staan om je voor te bereiden op de bevalling.


Het programma draait elke dinsdag om 20.00 uur, instromen kan op elk moment!

 

Testimonial

Zoeken